Почерпи приятел с FRESH

FRESH barВчера бях „почерпен“ изненадващо с прясно изцеден сок. В деня на своя личен празник, Деси Бошнакова се беше сетила за мен и това толкова много ме развълнува, че реших незабавно да се включа в играта.

Сокът още не съм го изпил, но знам, че във FRESH bar са готови с плодовете и само чакат да се появя 🙂 Това е една забавна инициатива от тяхна страна и страшно възбудиха любопитството ми, тъй като много обичам фрешове.

И тъй като съм почерпен, трябва да продължа играта, посочвайки друг блогър, който да почерпя. Естествено, нямам проблеми да го направя. Преди няколко години стартирах една инициатива, наречена Клуб „Спри и помисли!“. В този клуб се събирахме интересни и забавни хора, които споделяха онова, което ги вълнува, което ги кара да бъдат различни, което осмисля живота им и ги прави забележителни личности. В това начинание имаше двама души, които активно ме подкрепяха и на които дължа много – и като блогър, и като професионалист, и като човек изобщо. Единият от тях е Деси Бошнакова. Съвсем естествено е, човекът, на когото искам да подаря чаша прясно изцеден сок, е да бъде другият – големият Пламен Петров. Използвам тази игра за повод да благодаря на тези прекрасни хора за всичко, което са направили за мен, за голямото приятелство и за това, че се раздават от душа и сърце за другите.

Пламски, получаваш един сок от мен и съм сигурен, че ще продължиш играта с достойни хора.

За да продължи черпенето, Пламен трябва да напише пост в блога си и да каже кого черпи. Да публикува линк към поста на страницата на FRESH bar във Facebook. И да пише на лично съобщение, пак във Facebook, за да му изпратят код за прясно изцедения сок. И да публикува тези инструкции в края на поста си.

Черпенето със сокове ще продължи до Велики петък (Разпети петък)!

Наздраве!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Продукти и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Почерпи приятел с FRESH

  1. jiveynamax каза:

    Да ви е вкусно, приятели!
    Виждам, че все готини хора се черпите
    и от това и на мен ми става едно хууууууубаво –
    все едно, че и аз съм на фреш…:) 🙂 :):) 🙂 :):) 🙂 :):) 🙂 :):) 🙂 :):) 🙂 :

  2. Pingback: Почерпи свеж приятел с FRESH

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s