Вдъхновяващи блогове

В тази категория поставям блогове, които чета често и с голямо удоволствие. Техните автори са оригинални, мислещи хора, които ме провокират да се замисля върху нещата от живота. Не се познаваме лично, но за мен би било огромно удоволствие да го направим и да общуваме и на живо, а не само онлайн.

Сайтът на една жена - авторкитеСайтът на една жена. Всъщност, това е колективен сайт на няколко жени, които пишат невероятно интересни неща и всяка тяхна публикация ме зарежда с любов и положителна енергия. Женствени, нежни, лукави, любвеобилни, закачливи, мъдри, достойни и красиви – всичко това може да открие човек в публикациите на Nathalie, Melisa, Tsvety, Mira и останалите момичета от екипа. Целувки и пожелания за вяра и постоянство. Успехът вече ги е споходил.

***

Позитивното – един малък позитивен свят. Това е личният сайт на Мелиса (от горната група), от който можем да почерпим безкрайно количество любов и позитивна енергия, необходими ни да преживеем стреса и напрежението в ежедневния живот. Нейният оптимизъм, красотата, която споделя в блога си, са онези живителни струи доброта, които осмислят живота ни.

***

Лидия Стайкова - LydЛидия Стайкова и нейния полет на костенурката. Понякога разумно-разсъдлива, понякога енергична и целеустремена, а понякога крехка и ранима, но във всички случаи ерудирана и мъдра, една жена с богата душевност и жизнен опит. Човек, от когото винаги можеш да научиш нещо интересно или да те провокира за нова идея.

***

Белла ЧолаковаБелослава ЧолаковаПомисли върху това. Един блог, посветен на духовното ни осъзнаване, на вглеждането ни в себе си като решение на всичките ни проблеми, на идеята, че за да постигнем успех в живота, е нужно само малко да се позамислим над онова, което вършим всеки ден и да отхвърлим всичко ненужно.

***

Блогът на Деси Бошнакова за по-добрата страна на нещата. Позитивни и зареждащи мисли, вдъхновяващи цитати, въобще неща, които могат да ни повдигнат духа. Много полезен блог!

***

Димитър Н. МитевДимитър Н. МитевПреди да полетиш. Маркетинг специалист, който дълго време се подвизаваше като коментатор в чужди блогове, преди да се престраши да създаде свой собствен. Един много интелигентен човек с голяма душа и силна воля. Надявам се един ден и аз да мога да се похваля с това.

***

Мома Калина и нейната вдъхновяваща селска поезия. Когато попаднах на нейния блог, бях направо потресен от мощният поетичен талант на тази жена. Но с присъщата за всички гении скромност, самата тя ни обяснява: „Ни съм виновна! Акъла ми й толкуз…“

Вижте и специалната ми публикация, посветена на нея и нейното уникално творчество.

***

Петър НесторовАз знам. Малко публикации, но много съдържателни. Пълни с мъдрости и майтапи, човек трудно може да усети разликата, но на мен точно това ми харесва. За съжаление, позанемарен от известно време, но се надявам, че музата отново ще се върне при неговия автор.

Тук можете  да видите специалното представяне на неговия блог с много цитати и линкове.

***

Fuck The NormИ сега нещо напълно откачено – Fuck The Norm. Един младеж без задръжки в езика, но пък болезнено точен в критиката си на нашето общество, което стремглаво върви по пътя на американското лицемерие и малоумие. Това, което ни залива от телевизионния екран, е истинска помия. Това, което обществото е приело за нормално, в действителност ни обезличава и ни превръща в безмозъчно стадо. Точно затова имаме нужда от хора като Fuck The Norm, които да ни стреснат, да ни изръчкат от блажената ни летаргия и да ни кажат в лицето, че сме боклуци.

***

Обратно към страницата с приятелите и партньорите

6 Responses to Вдъхновяващи блогове

 1. Joruel каза:

  Fuck The Norm… не знам с какъв акъл ме беше линкнал в някакво свое безумно изказване, но масово оттам ме посещават разни и разноообразни хора. Той като Карбовски май…

 2. Майк Рам каза:

  Само дето не е толкова поучаващ като него. Може би, защото все още е много млад.

 3. Bella каза:

  Майк, благодаря ти, че си ме включил в този списък. Аз чак сега забелязвам. Благодаря ти и че след толкова дълго мълчание на моя блог, ти пак не си ме забравил. Бях в дупка, но мисля, че вече е време да изляза оттам и отново да почна да поствам. Благодаря!

 4. Майк Рам каза:

  Време е 🙂 Давай – чакаме с нетърпение.

 5. Pingback: Ръката която люлее люлката « Преди да полетиш

 6. Pingback: Навик или природа!? « Преди да полетиш

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s