Други блогове, които харесвам

Тук са блогове, които харесвам и които са регистрирани в моя RSS четец. Понякога не успявам да изчета всичко, просто защото времето не ми стига, но се старая да наваксвам, защото тези блогове са хубави и човек винаги може да открие интересни неща в тях. Затова ги препоръчам и на вас.

Аз, легионерът – блог на Георги Лозев, посветен на Френския чуждестранен легион. Бивш легионер, Георги споделя разнообразна информация за дейността на Легиона и неговия кодекс на честта, истории за славни битки и легендарни бойци, бойни химни и много други неща.

***

Васи ли? – Блогът на Василена Вълчанова. Пише за маркетинг и реклама, за интернет и за други интересни неща. Чета го редовно.

***

Amelia Ekhart – Думи и бездумие. Кратки постове, интересни мисли, придружени с видео клип. Рядко пише, но е впечатляващо.

***

Anna In Your Head. Анна пък е многословна и експресивна, публикациите й са толкова живи и толкова интересни, че човек се чуди дали това е личен дневник или художествена проза, писана от първо лице.

Ето и една специална публикация, посветена на нейния блог.

***

Ана БакоАна Бако – Офисът. Забавни истории, мъдри мисли, много хумор и самоирония. Ана събира и публикува ценни истории, притчи и вицове от мрежата, за да не се загубят. Ако ви е скапано настроението – посетете нейния блог и ще почувствате подобрение веднага.

***

Диана Павлова - Vira

Панаира на Vira. Вира, която всъщност се казва Диана, е писател. Пише разкази и стихове, има и един роман. В блога си публикува някои от произведенията си, а също и размишления за Живота, Вселената и всичко останало. От известно време си е дала почивка, но се надявам да се раздвижи и отново да почне да пише.

***

Графът. Интелигентен и възпитан, спокоен като истински аристократ, Графът на моменти е пълна противоположност на моя емоционален характер, но, както се казва, благородството задължава, а той защитава името си достойно.

***

Пещерата на неандерталеца. Самият неандерталец се казва Божо и пише предимно на политически теми, което е разбираемо – у нас това е темата на темите и голяма част от блогърите са обсебени от нея. Божо, обаче, е човек със собствено мнение и това прави блога му по-различен и по-интересен от другите. освен това е активен коментатор тук и даже спечели наградата за 2000-ия коментар!

***

Разходка.ком – портал за отдих, туризъм, пътешествия и идеи за разходки в свободното време. Много приятно място, откъдето наистина можете да почерпите добри идеи къде да прекарате приятно няколко почивни дни.

***

Тук задължително трябва да се добави и Пътуване до… – сайтът за полезна информация и пътеписи на Стойчо Димитров. Много важна и ценна информация за пътуващите извън страната, както и изключително приятни и вълнуващи истории за пътуванията на много хора, събрани и представени в този чудесен сайт.

***

Петър Ванев – PierrotИз думите на един мим. Просто един чудесен личен блог.

***

Себепознание.com – блог на Росица Вакъвчиева за самопомощ, познание и развитие.

***

Lifehackerbg.com – един по-цветен поглед върху мотивацията, личностното развитие, успеха, бизнеса, Facebook, WordPress и живота.

***

Обратно към страницата с приятелите и партньорите

3 Responses to Други блогове, които харесвам

 1. Божо каза:

  Я, в какъв почетен списък съм попаднал.
  И в каква сериозна компания 🙂

  Всичко това е много задължаващо.

  (И гледаш съм се взел на сериозно 😀 )

 2. Майк Рам каза:

  Е, не го приемай на сериозно и като задължаващо. Просто един малък жест на благодарност от моя страна с един линк към твоя блог. Надявам се да спечелиш още читатели.

 3. Аmelia Еkhart каза:

  „Рядко пише, но е впечатляващо.“

  Благодаря! : )

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s