Моите блогове и проекти

Малко самореклама – предлагам ви списък на всички уеб сайтове, блогове и проекти, с които се занимавам активно. Надявам се, че и сред тях ще откриете нещо интересно и полезно за вас.

RammSoft.com. Това е моята собствена фирма, специализирана в професионално обучение и консултантска дейност. Работим предимно в областта на управлението на проекти, разработване на софтуер, обучения на потребители на софтуерни продукти, изнасяне на презентации и интернет предприемачество. Горд съм с това, че работя за себе си и това ми доставя огромно удоволствие. Отворени сме за партньорство с всеки, който има интересни идеи.

***

MikeRamm.com. Това е основният ми личен сайт и блог. Все още е в процес на разработка и в момента е видим само на английски, но скоро на този адрес ще се появи и новата версия на българският ми блог Спри и помисли! Само бъдете търпеливи 🙂

***

Нова работа. Най-успешният ми уеб проект засега. Един блог, посветен на търсенето на нова работа, на намирането на удовлетворение от сегашната работа, на умението да общуваме с колеги и началници, на умението да управляваме най-ценните си ресурси – хората, така че работата да не бъде нашият най-голям тормоз, а да ни носи радост и удовлетворение.

***

PM Stories. Блог, посветен на управлението на проекти, на разработването на софтуер, на бизнес анализ и други технологични теми. Това беше моята професия в продължение на много години и чрез този блог искам да споделя най-ценното от опита, който съм натрупал досега. Доста тясно специализиран като тематика, но се надявам, че е полезен за тези, които са вътре в ИТ бизнеса.

***

Клуб „Спри и помисли!“ – едно начинание за предприемчиви и любознателни хора с широки интереси. Място за създаване на полезни връзки и развитие на уменията за общуване и изнасяне на презентации.

***

Обратно към страницата с приятелите и партньорите

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s