Блогъри-приятели

Това са хора, с които съм се запознал покрай моето или тяхното блогърстване, и сме създали близки отношения – делови или по-лични. Аз наричам тези хора свои приятели, защото много ги ценя и харесвам. Надявам се и те да мислят така за мен.

Тодор ХристовТодор Христов. Един от доайените на професионалните български блогове. Бизнесмен и преподавател, интернет ентусиаст и експериментатор, един от моите лични учители в интернет предприемачеството. Тук го представям с блога Алабала.орг – блог за блогване и прогресивна музика.

***

Огнян Младенов - Огин

Огнян МладеновДао-то на SEO. Един човек, от когото можете да научите не само хитри трикове за оптимизация на сайтове пред търсачките, но и много мъдрости за живота.

***

Петър Стойков - LonganlonПетър Стойков – Longanlon. Най-големият уеб-провокатор у нас. Непоклатим лидер на блогърското братство с блога си Како Сийке, не съм от тях!

***

Тихомир ДимитровТихомир Димитров. Млад писател, но богат на жизнен опит човек. Оригинален и креативен, но същевременно ерудиран и много интелигентен. Както се казва – неочаквано добра комбинация 🙂

***

Твоят невидим съюзникСтанислав Точев. Вашият невидим съюзник. Сайтът му е изпълнен със загадки, но общуването с него ме обогатява неимоверно. За мен е видим и осезаем приятел.

***

Пламен ПетровBlogatstvo.com. Както самият той казва – надушихме се като крастави магарета през девет дерета 🙂 Блогът му е посветен на богатството, но предимно духовното. Защото ако имаме него, финансовото богатство идва много по-лесно.

***

Радислав Кондаков – Богатство.net. Още един блог за духовно и личностно развитие. Богатството не е в парите, а в щастието, което сме способни да си дарим и в приятелите, с които се обграждаме. Щастлив съм да имам такива приятели!

***

Марио ПешевMario’s Cosy Cavern. Програмист, който умее да програмира почти всичко и музикант, който умее да свири почти всичко – въобще един широко скроен човек, всестранно развита личност и добър приятел.

***

Явор – Arrowsss. My young apprentice 🙂 Поне така го чувствам. Един много млад блогър, но с голям потенциал. Дори и „чичковци“ като мен има какво да научат от него.

***

Обратно към страницата с приятелите и партньорите

Advertisements

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s