Мъдри съвети от руските агитатори

Жега е. Всеки търси сянка и хладно питие, а както всички знаем бирата е едно от най-любимите питиета не само на българите, а и на всички хора по света, особено в летните жеги. Но, сред барманите се намират недобросъвестни люде, които не биха се поколебали да измамят изнурения от жегата клиент и да му налеят по-малко бира, отколкото е редно. Затова съветските другари предупреждават: „Изисквайте да ви налеят бирата до чертата!“ Не се оставяйте да ви заблудят и да ви налеят само пяна.


Оказва се, че съветската пропагандно-агитационна машина е жива и работи активно даже и в наши дни в Русия. Това е хубаво, защото нейна грижа вече не е борбата против империализма, а борба за опазване на здравето на хората. Затова големият брат, загрижен за здравето на младите момичета, следващи последните модни тенденции, ги предупреждава за скритите опасности от това: „Мода + студ = формула на безплодието“. Кой ще ражда новите бойци на трудовия фронт, а?


И накрая едно колегиално послание към братята журналисти: Харията, дето я произвеждате, и за бърсане на задници не става, ‘щото е твърда и жули. Вземете се в ръце и направете така, че да става за четене поне!

Advertisements
Публикувано на Простотии, Смешки. Запазване в отметки на връзката.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s