„Душа назаем“ за свободно сваляне

Тихомир ДимитровТихомир Димитров е един невероятно талантлив български автор, доказал възможностите си с две издадени книги, от когото тепърва очакваме още интересни неща. Той е и активен блогър, като по този начин поддържа много тесен контакт със своите читатели, голяма част от които е успял да превърне и в свои приятели, между които скромно се нареждам и аз.

Миналата година излезе неговата книга „Душа назаем“, която прочетох с огромно удоволствие, и която ме провокира да организирам мини-конкурса За какво бихте продали душата си?. Книгата е малка и се чете много бързо и макар авторът често да я препоръчва като четиво за лятото (един вид леко и неангажиращо), тя неусетно поражда в главите ни много въпроси за нас самите, за ценностната ни система, за емоционалните ни изблици и глупостта ни да се поддаваме на лесни измами, както и за границите на нашия морал.

Сега Тишо предлага на своите интернет читатели електронна версия на книгата за безплатно сваляне от неговия сайт. Ако искате да прочетете един хубав български роман, възползвайте се от това предложение. Ако пък искате да имате хартиено копие с автограф от автора, което да можете да четете навсякъде, можете да си я поръчате от същото място.

Приятно четене! И пазете душите си!


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Духовност, Книги и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

4 Responses to „Душа назаем“ за свободно сваляне

  1. asktisho каза:

    10x, Майк! Хората ще помислят, че сме се наговорили. А не сме 🙂 Благодаря ти за това, че помагаш на книгата ми да стигне до повече читатели. Българската литература стана почти недостъпна напоследък. Отношението на хора като теб ще промени това.

  2. Pingback: Устройства за четене на електронни книги, електронна хартия. » Blog Archive » “Душа назаем”

  3. Майк Рам каза:

    Тишо, книгата наистина много ми хареса и се надявам по този начин да помогна да я прочетат повече хора.

  4. Maya каза:

    И аз се включвам в подкрепа на книгата. Заслужава си да я прочете човек, освен че ми беше приятно да я чета, ме накара да се замисля над много неща в живота си. Благодаря на Тишо за книгата, благодаря и на Майк, че популяризира едно добро начинание. Можело да има и хубави български неща 🙂

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s