Остават още 50 коментара!

Чарли Чаплин - Моята автобиографияОще само 50 коментара остават, докато броят на публикуваните от вас коментари в този блог станат 3000. Както вече обявих, този, който напише 3000-ия коментар, ще получи подарък от мен – книгата „Моята автобиография“ на Чарли Чаплин.

С това искам да създам една хубава традиция и да изразя своята благодарност към вас за вашата активност и за споделеното мнение.

Днес много хора сравняват блогърите с медии. Това донякъде е така, благодарение на технологиите, които ни позволяват да споделяме мислите си свободно и да намираме читатели и почитатели в интернет пространството.

Но блогването е нещо много по-силно, защото от една страна всеки автор изразява собственото си лично мнение, което може да бъде погрешно или несигурно, но за сметка на това искрено, а някакъв текст, подготвен от неизвестен редактор и представен като абсолютната истина. От друга страна, насреща си имаме не някаква статистика за брой читатели или зрители, а истински, живи хора, които лично и конкретно критикуват или одобряват онова, което сме написали.

Това е невероятно силен коректив и в същото време стимул за писане на все по-стойностни и качествени материали. Ако не друго, за времето, през което съм блогър, съм се научил много по-ясно и по-точно да обяснявам мнението си, като в същото време съм се научил така да се изразявам, че да не унижавам човека срещу себе си и да запазвам неговото достойнство.

Надявам се, че нещата, за които пиша, също ви допадат и ако кривна в грешна посока, ще ме поправите веднага.

Благодаря ви!


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Лични и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

8 Responses to Остават още 50 коментара!

 1. Kiro каза:

  Аз чакам книгата „Моята автобиография“ на Майк Рам 🙂

 2. fen каза:

  Някой ще получи много хубав подарък, поздравления за инициативата. Хайде, остават още 49 коментара.

 3. Al-x4o каза:

  Искам много сериозно да те поправя, Майк, че блоговете СА медии. Това, че имат различен профил от ТРАДИЦИОННИТЕ медии, трябва само да ни радва. Символ на алтернативно мислене, предпочитан източник за информация от едно цяло поколение и т.н. 🙂

  Keep walking…

 4. Рядко пиша при теб, но често ровя в къщичката ти. Тук е уютно и интересно. Давай все така!

 5. Майк Рам каза:

  Благодаря ти, Нина!

 6. Майк Рам каза:

  Киро, много ти благодаря за доверието! Когато излезе моята лична автобиография, ще ти изпратя едно специално копие с автограф! 🙂 Не знам кога точно ще стане това, но обещавам да е интересна! 🙂

 7. morrt каза:

  Нека и аз да приближа някой щастливец до победната част. 🙂

 8. V.Evtimova каза:

  Когато публикувах писмото на Чаплин до дъщеря му Жералдин в една социална мрежа, то бързо се разпространи и в други подобни мрежи. Скоро не съм намирала нещо така вдъхновяващо, така живо като това писмо. Затова ми се иска когато коментарите станат 49 някой бързо да ме уведоми за да напиша аз петдесетия. Но така или иначе ще чета и Чаплин и Майк Рам.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s