Конкурс за най-противен блогър

Награда за първенецаБалтазар Иванович, известен политически блогър и коментатор, е организирал един много интересен конкурс за най-противен блогър. Интересното е, че номинациите са много разнообразни и противоречиви, а някои са направо забавни. какво имам предвид, ще видите по-нататък.

Всъщност, категориите са три:

1. Най-противен блогър-политик

Тук можете да срещнете както имената на не особено долюбвани политици като Гергана Грънчарова – Паси и Ивайло Калфин, така и любимци на народа като Мартин Димитров, Мартин Заимов и Радан Кънев.

2. Най-противен политически блогър

Тази група е най-популярната. Тук са номинирани до болка познати ни лица, „професионални революционери“, борци за свобода и демокрация, прекарващи времето си предимно в организиране на протести и сваляне на правителства. Изборът за най-досаден политически блогър наистина е много тежък – Ангел Грънчаров, Бого Шопов, Иван Бедров, Комитата и даже самият автор на конкурса – Балтазар Иванович.

3. Най-противни блогъри за масово поразяване

Тази категория е най-интересната. Създадена, за да не изглежда конкурсът прекалено сух и безинтересен, тук са включени всякакви блогъри, определени от автора като противни. Там, наред с имената на Боян Юруков и Дзвер (които по-скоро би трябвало да са в категорията на политическите), изискания Граф, елитния Еленко, писателя Тишо, и провокатора Longanlon, се мъдри и моята скромна личност!

Представяте ли си? Винаги съм мислел, че съм неизвестен и незабележим, а ето че присъствам в елитна блог-класация! Даже вече имам няколко ревностни почитатели, които са гласували за мен! Няма значение, че ме смятат за противен. Важното е, че са ме чели и не са останали безразлични.

Съмнявам се, че ще мога да се меря с такива звезди и едва ли ще спечеля конкурса, но самият факт, че са ме номинирали за най-противен български блогър вече е голямо признание за моята известност и авторитет.

Затова ви призовавам: посетете блога на Балтазар Иванович, сложете ръка на сърцето си и отдайте своя глас за най-противния български блогър.

Пък да видим какво ще излезе.

Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

11 Responses to Конкурс за най-противен блогър

 1. longanlon каза:

  провокатор, а? ше видиш ти 😉

 2. Майк Рам каза:

  Провокатор-непровокатор, ама водиш класацията по противност 😛

 3. dzver каза:

  Ние с Боян Юруков поразяваме масово политическите теми, заедно с всички останали :))

 4. Ехааа, благодаря, че удари едно рамо. Вече са гласували стотина човека.
  Не знам колко е известно, но преди да се навия да пусна анкетата, се опитах да придумам Лонганлон, но той отказа, а щеше да е по-представително. Kакто и да е, „домакинството“ на подобно мероприятие крие някои рискове, но е яко. Надявам се по-натам и някой друг да се престраши и да направи подобно проучване.
  Стига с тоя позитивизъм 😀 😀 😀

 5. ГЛАРУС каза:

  Еваала, че се забавляваш. Някои народни трибуни се вземат насериозно и се докачат. Щях да гласувам за теб, ама нямаш шанс да спечелиш. Аз съм с победителите. Могат и да почерпят.

 6. arrowsss каза:

  Може да направим нещо, но да бъде насочено и към другите блогъри. Най-симпатични. То общо взето същите ще участват 😀 .

 7. Майк Рам каза:

  Гларус, аз си знам, че съм смотан. Толкова съм зле, че и на конкурс за смотаняци да отида, пак няма да мога да го спечеля 🙂

 8. гравитон каза:

  Най-симпатични. – Ей, как хубаво звучи! И позитивно, някак си! А вий сте се юрнали в политиката, че кой в бълхария, дето вика батпеп, не разбира от политика!?

 9. /ex/mindbolt каза:

  Силно се надявам, че това е шега.

 10. Joruel каза:

  Ееее, няма лош пиар, нали? :))

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s