Конкурс за най-противен блогър

Награда за първенецаБалтазар Иванович, известен политически блогър и коментатор, е организирал един много интересен конкурс за най-противен блогър. Интересното е, че номинациите са много разнообразни и противоречиви, а някои са направо забавни. какво имам предвид, ще видите по-нататък.

Всъщност, категориите са три:

1. Най-противен блогър-политик

Тук можете да срещнете както имената на не особено долюбвани политици като Гергана Грънчарова – Паси и Ивайло Калфин, така и любимци на народа като Мартин Димитров, Мартин Заимов и Радан Кънев.

2. Най-противен политически блогър

Тази група е най-популярната. Тук са номинирани до болка познати ни лица, „професионални революционери“, борци за свобода и демокрация, прекарващи времето си предимно в организиране на протести и сваляне на правителства. Изборът за най-досаден политически блогър наистина е много тежък – Ангел Грънчаров, Бого Шопов, Иван Бедров, Комитата и даже самият автор на конкурса – Балтазар Иванович.

3. Най-противни блогъри за масово поразяване

Тази категория е най-интересната. Създадена, за да не изглежда конкурсът прекалено сух и безинтересен, тук са включени всякакви блогъри, определени от автора като противни. Там, наред с имената на Боян Юруков и Дзвер (които по-скоро би трябвало да са в категорията на политическите), изискания Граф, елитния Еленко, писателя Тишо, и провокатора Longanlon, се мъдри и моята скромна личност!

Представяте ли си? Винаги съм мислел, че съм неизвестен и незабележим, а ето че присъствам в елитна блог-класация! Даже вече имам няколко ревностни почитатели, които са гласували за мен! Няма значение, че ме смятат за противен. Важното е, че са ме чели и не са останали безразлични.

Съмнявам се, че ще мога да се меря с такива звезди и едва ли ще спечеля конкурса, но самият факт, че са ме номинирали за най-противен български блогър вече е голямо признание за моята известност и авторитет.

Затова ви призовавам: посетете блога на Балтазар Иванович, сложете ръка на сърцето си и отдайте своя глас за най-противния български блогър.

Пък да видим какво ще излезе.

Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Advertisements
Публикувано на Блогове и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

11 Responses to Конкурс за най-противен блогър

 1. longanlon каза:

  провокатор, а? ше видиш ти 😉

 2. Майк Рам каза:

  Провокатор-непровокатор, ама водиш класацията по противност 😛

 3. dzver каза:

  Ние с Боян Юруков поразяваме масово политическите теми, заедно с всички останали :))

 4. Ехааа, благодаря, че удари едно рамо. Вече са гласували стотина човека.
  Не знам колко е известно, но преди да се навия да пусна анкетата, се опитах да придумам Лонганлон, но той отказа, а щеше да е по-представително. Kакто и да е, „домакинството“ на подобно мероприятие крие някои рискове, но е яко. Надявам се по-натам и някой друг да се престраши и да направи подобно проучване.
  Стига с тоя позитивизъм 😀 😀 😀

 5. ГЛАРУС каза:

  Еваала, че се забавляваш. Някои народни трибуни се вземат насериозно и се докачат. Щях да гласувам за теб, ама нямаш шанс да спечелиш. Аз съм с победителите. Могат и да почерпят.

 6. arrowsss каза:

  Може да направим нещо, но да бъде насочено и към другите блогъри. Най-симпатични. То общо взето същите ще участват 😀 .

 7. Майк Рам каза:

  Гларус, аз си знам, че съм смотан. Толкова съм зле, че и на конкурс за смотаняци да отида, пак няма да мога да го спечеля 🙂

 8. гравитон каза:

  Най-симпатични. – Ей, как хубаво звучи! И позитивно, някак си! А вий сте се юрнали в политиката, че кой в бълхария, дето вика батпеп, не разбира от политика!?

 9. /ex/mindbolt каза:

  Силно се надявам, че това е шега.

 10. Joruel каза:

  Ееее, няма лош пиар, нали? :))

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s