Обновен блогрол. Страница за приятели и партньори

chain

Отдавна се канех да направя една малка реорганизация на блогрола си, но се оказа, че в действителност никак не е малка и се занимавам с нея от няколко дни, а съм свършил съвсем малко работа.

Все пак, успях да прехвърля всички активни връзки от блогрола, който стоеше в страничната лента на блога на отделна страница, където те са организирани по категории –

 • Блогъри-приятели – хора, с които съм се сближил покрай блогването и които толкова много ценя, че ги наричам свои приятели.
 • Вдъхновяващи блогъри – автори, които пишат искрено и вдъхновяващо, но за съжаление, още не сме се запознали на живо.
 • Блогъри, които пишат за музика и кино. Някога, когато създавах този блог, имах идеята в него да пиша само за музика и кино, но нещата се изместиха и в други посоки. Тук, обаче, можете да намерите истински фенове, които пишат с любов и разбиране по темата.
 • И, разбира се, всякакви други блогове и сайтове, които малко или много са ме впечатлили, както и партньори, с които просто си обменяме линкове.

Този списък съвсем не е пълен. Установих, че има още много други, които активно чета или те четат и коментират тук, и които по една или друга причина съм пропуснал да включа в блогрола си. Тази грешка ще бъде поправена в най-скоро време. Ако някой е пропуснат, а смята, че заслужава място в моята „Зала на славата„, или просто иска да си обменим по един линк в знак на уважение, нека ми пише – ще се разберем.

А ако някой от вече цитираните блогъри реши да ми върне жеста и да сложи един скромен линк към този блог или към някой пост, който му се е сторил интересен – ще му бъда безкрайно благодарен.

Нужно е съвсем малко усилие, за да покажем уважението и признателността си към хората, които правят същото като нас.

Нека го направим!

Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Връзки и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

6 Responses to Обновен блогрол. Страница за приятели и партньори

 1. Благодаря за линковете – добавих още някой URL в рийдъра на Google 😉 Както и теб в блогрола и партньорската страничка.
  Чудех се има ли причина този блог да не е линкнат в ‘Нова работа’?

 2. Майк Рам каза:

  И аз благодаря! Нова работа се нуждае от цялостен ремонт, но все не остава време за това 😦

 3. Ако трябва, ще помагаме 🙂

 4. П.С. Благодаря и аз за обратния линк!

 5. arrowsss каза:

  Радвам се, че съм при приятелите ти 🙂 Така наистина е по-добре, защото е по-подредено, и аз съм мислил за нещо подобно, но не знам кога ще ми остане време 🙂

 6. Еее Майки поласкан съм! Чакам гостуването ти като автор по случай наградата която ти присъдих 🙂 !

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s