Скоростна промоция за записване в онлайн курса „Летящ старт в Интернет маркетинга“!

Организаторите на онлайн курса Летящ старт в Интернет маркетингаWebface Consult, на които имам честта да бъда медиен партньор, ви предлагат само днес една супер яка промоция – „Удар на деня“! Тя се състои в следното: ако се регистрирате и инициирате плащането днес, получавате отстъпка от 40% от цената на курса! С други думи, вместо редовната цена от 360 лева, ще трябва да платите само 216 лева!

Как става регистрацията?

Необходимо е да отидете на този адрес и в полето „Промо-код“ да запишете „MRM001 TODAY“ и да добавите своя имейл адрес. Например: „MRM001 TODAY ivancho@hotmail.com“. Побързайте! Офертата за моите читатели важи само днес!

Курсът ще започне от 2 май, а повече информация за него можете да прочетете в моята първа публикация за него. Трябва да ви информирам, че от закупените от вас участия в курса, аз също получавам комисиона от организаторите. Смятам, че това е честна сделка и вярвам, че участието в курса ще бъде полезно за вас.

Пожелавам успех на участниците в курса!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s