Семинар „WordPress за стартиращи предприемачи“ – 07.04.2012

На 07.04.2012 г. (събота) българската стартъп медия NewBusiness.bg организира семинар WordPress за стартиращи предприемачи, който ще запознае участниците с най-популярната уеб платформа – WordPress – и с начините да я използвате за изграждане на вашия бизнес уеб сайт. А съм блогър от 5 години вече и съм не само активен потребител на WordPress, но и помагам на своите клиенти да създадат първите си уеб сайтове с помощта на тази платформа, която не само е безплатна и лесна за ползване, но и е невероятно мощна и дава възможност за създаването на много широк спектър от уеб сайтове. Естествено, сайтът на моята компания RammSoft, както и сайтът на Клуб „Спри и помисли!“, който е една неформална организация с идеална цел, също са изградени с помощта на WordPress.

Лекторът на семинара – Марио Пешев – е не само изключително кадърен програмист и блогър с голям опит, но и много обаятелен лектор. Аз самият съм присъствал на негови лекции и знам, че от тях със сигурност ще научите изключително полезни неща, а и ще можете да ги изпробвате на практика.

Семинарът се провежда със съдействието на най-авторитетната българска хостинг компания – Суперхостинг.бг – и участниците ще имат възможността да видят процеса по създаване на хостинг и домейн, инсталиране на платформата WordPress, оформяне на дизайна и потребителския интерфейс и реалното пускане в действие на изготвения сайт. Мисля, че за да се научим да работим ефективно, имаме нужда от точно такъв тип практически обучения, независимо в коя област се занимаваме.

Семинарът ще бъде полезен за всички, които искат да създадат свой сайт или блог с минимални средства и максимален ефект. Цената е изключително ниска за ползата, която ще придобиете от него, така че горещо ви го препоръчвам. Можете да се регистрирате или на адреса, даден от NewBusiness.bg, или от страницата на Събитие.бг.

Направете го – няма да съжалявате!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

6 Responses to Семинар „WordPress за стартиращи предприемачи“ – 07.04.2012

 1. Tedi каза:

  Много добро начинание, браво, но защо само за София 😦
  На мен лично ми е много по-скъпо да дойда до София, отколкото да заплатя таксата и да се включа в тази живо интересуваща ме тема. Моля помислете за в бъдеще и за подобни обучения във Варна, сигурна съм, че ще има много заявили участие.
  Благодаря ви предварително.

 2. Майк Рам каза:

  Теди, ще предам на организаторите. За съжаление, моите наблюдения са, че извън София се намират твърде малко участници за такива семинари, но може би в този случай да не съм прав. Може би ще обмислим варианта и за онлайн обучения.

 3. Pingback: Семинар “WordPress за стартиращи предприемачи” – 07.04.2012 | К+

 4. Tedi каза:

  За онлайн обучения пък е направо супер идеята. Щеше ми се да го предложа като вариант, но се спрях само на едно 🙂 🙂 🙂 Така ще се спестят организации за осигуряване на зала, пътувания на обучителите и обучаващите. Може да предложите да се запише на видео сегашния семинар и после продажба на двд примерно … Или нещо подобно … не знам

 5. Георги каза:

  Пишете ме в мейлинг листа за онлайн обученията по Уърдпрес! 🙂

 6. @Майк, благодаря ти за разпространяването на новината и похвалите, оценявам го.

  @Теди, @Георги – това е първото обучение на тази тематика. Подготвям материали и за напреднали, а целта тук е да се проследи активността и интереса на потребителите. Скоро би трябвало да се появи и анкета, която да може да попълните, за да знаем как да планираме евентуални бъдещи обучения. Варианти има всякакви, но както каза и Майк – извън София в момента няма толкова голяма аудитория (поне известна). Създаването на ползваеми видео материали пък включва сериозно количество обработка, миксиране и мастериране на разбираем звук и също така не е тривиално .

  Аз съм отворен за предложения за обучения в по-големите градове на място, стига да има предварително планиране и достатъчна квота. На този етап това е най-близо до достижимо (след събитията в София).

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s