„Изкуството на мултиплицирането“ – семинар на Ранди Гейдж

Понякога не ви ле е искало да се клонирате?

Затрупани от работа и задачи, които не можем да свършим навреме, често ни се иска да имаме още едно копие на себе си, което да поеме част от натоварването ни, за да можем да отделим време за близките и за себе си. Имаше и един такъв филм – „Мултиплициране“ с Майкъл Кийтън и Анди МакДауъл, в който въпреки успешното мултиплициране, главният герой се провали. За щастие, това все още е невъзможно в действителност, но създаването на екип, който да може да върши вашата работа, е нещо изключително полезно. И това е идеята на семинара на Ранди Гейдж, който ще се състои на 28.04.2012 г. в НДК.

Ранди Гейдж е известен като един от най-успешните партньори в мрежовия бизнес. Той печели милиони от тази си дейност, и доказва, че тя може да бъде много доходоносна, но не за всеки. Мрежовият маркетинг или МЛМ е много привлекателен както на запад, така и у нас. Много хора се изкушават от възможностите за лесно забогатяване и се втурват в различни МЛМ начинания. Най-голямата заблуда в този бизнес е идеята, че голямото богатство се прави от много лични продажби и поради това повечето хора започват неистово да предлагат своите продукти на най-близките си хора, с което често ги отблъскват както от продукта, така и от себе си.

Ранди Гейдж обяснява мултиплицирането, защото само създаването на голям екип от продавачи може да ви донесе много пари в мрежовия бизнес. Големите милиони не идват толкова от личните ви усилия да продавате, колкото от усилията на вашата „армия от клонинги“, образно казано.

Аз самият имам раздвоено мнение за МЛМ подхода. Нерядко такива фирми са финансови пирамиди и бизнесът им е на ръба на закона. Други пък работят напълно законно и продават полезни стоки и услуги. Имам много приятели, които се занимават с подобна дейност и неведнъж са ме канили да се включа в един или друг мрежови модел. В крайна сметка приех веднъж и сега работя в една компания като застрахователен консултант. Смятам, че продуктите, които представяме на клиентите, са полезни, а бизнесът на компанията е напълно законен. Проблемът е, че човек колкото и да се напъва, не може сам да направи толкова много продажби, че да забогатее и да стане финансово независим. Нужна е мрежа, нужен е екип.

Затова смятам семинара на Ранди Гейдж за изключително полезен за онези, които работят в мрежовия маркетинг и директните продажби – той разкрива онези действия и качества, които са ни необходими, за да създадем ефективен и продуктивен екип, от чиято дейност наистина можем да спечелим добри пари.

Ако това ви интересува, ако работите в МЛМ компания или имате такова намерение, смятам, че семинарът е точно за вас. Не пропускайте възможността да се регистрирате и да научите полезни съвети за вашия бизнес.

Завършвам с приветствието на Ранди към всички участници в семинара. Аз ще бъда там, защото вярвам, че ще бъде полезен.

Внимание! Семинарът беше планиран за февруари, но поради стачка на летището във Франкфурт, Ранди Гейдж не можа да пристигне и семинарът бе пренасрочен за 28 април 2012 г. Организаторите уверяват, че всички закупени билети ще важат без заверка за новата дата.


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to „Изкуството на мултиплицирането“ – семинар на Ранди Гейдж

  1. Pingback: Седмичен блог дайджест – 51

  2. Майк Рам каза:

    Още вендъж да отбележа: семинарът на Ранди Гейдж се отлага за месец април поради стачка на летището във Фрнакфурт, която доведе до отменянето на стотици полети, сред които и неговият полет до София. Организаторите обещават, че закупените билети ще важат за новата дата без заверка, а тя ще бъде обявена съвсем скоро.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s