Важна новина: Alcatrazz в Берковица!

Вярвам, че всички фенове на тежката музика са се накефили много на снощния концерт на Metallica, но се оказа, че има и още едно важно музикално събитие, което някак си е останало в сянка и много малко медии информират за него – Берковският рок фестивал – Беркрок 2008. Той е започнал още в четвъртък и днес е последният му ден, който ще бъде закрит с концерт на големия рок глас – Graham Bonnet и неговата група Alcatrazz. (Аз самият научих едва днес)

Групата съвсем не е това, което бе в миналото – имам предвид, че музикантите са съвсем нови и не много известни, – но е добре да си припомним, че от тази група започват кариерите си китарните гении Yngwie Malmsteen и Steve Vai, а нейният основател Греъм Бонет стана известен като певецът, който замести Ronnie James Dio в Rainbow.

Концертът започва днес в 23:00 по програма, а Берковица е на 85 километра от София, така че – палете гумите и ще се видим там! Утре ще си отспиваме 🙂 За тези, които са позабравили кой беше Graham Bonnet и кои бяха Alcatrazz – предлагам рекламният клип на концерта за припомняне:

Аз заминавам след малко. Като се върна ще пиша подробен репортаж.

Long Live Rock’n’roll!

Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS хранилка или по имейл.

Публикувано на Музика и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Важна новина: Alcatrazz в Берковица!

  1. Петя Генова каза:

    Благодаря за информационната подкрепа на феста и на добрата музика. Малко останаха ценителите и идеалистите. Надявам се, че всички присъствали на концерта, са останали доволни както от Alcatrazz, така и от специфичната атмосфера, която носи нашия фестивал.
    Чакаме ви другата година отново през последната седмица на юли.
    Петя Генова – PR на община Берковица

  2. Майк Рам каза:

    Госпожо Генова, наблегнете по-сериозно на блоговете и социалните мрежи следващия път, за да получи по-добро разпространение новината. Все още информацията за вашия чудесен фестивал е недостатъчна и малко хора научават за него.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s