Подарък за автора на 5000-ия коментар в блога!

Обичам традициите, особено, когато са хубави и приятни. Преди време реших да давам подарък на един от вас, който напише юбилейния коментар и макар че пропуснах да го направя за 1000-ия, го направих за всеки следващ хиляден коментар. В момента в блога има регистрирани 4823 редовни коментара и смятам, че е време да обявя подаръка, който съм приготвил за автора на 5000-ия коментар.

Книгите, които подарявах, ги избирах случайно, докато едва днес установих, че всички са били биографични. Представяте ли си – наистина не бях забелязал тази тенденция:

Тези заглавия ме наведоха на мисълта, че и това може да се превърне в традиция, още повече, че в момента имам една чудесна автобиографична книга, която имах желание да подаря някому. Обичам да правя подаръци, а какъв по-добър повод за това от юбилейния, 5-хиляден коментар в блога!

И така: подаръкът е автобиографията на Антъни Кийдис „Белези“, за която писах съвсем наскоро в блога. Вярвам, че повечето от вас го познават като певецът на група Red Hot Chili Peppers, но малцина знаят подробности от неговия богат и изпълнен с превратности живот.

Книгата е интересна и поучителна и се надявам, че онзи, който я спечели, ще остане доволен.

И преди съм го казвал, но няма да ми омръзне да повтарям, че диалогът с вас – моите читатели – е най-голямото ми удовлетворение от блогването и подаряването на една книга е най-малкото, което мога да направя, за да се отблагодаря за това, че четете редовно блога и че ме подкрепяте.

Благодаря ви! Надявам се да продължим да споделяме заедно нещата от живота, които ни вълнуват.


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Книги, Лични и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

16 Responses to Подарък за автора на 5000-ия коментар в блога!

 1. Ами… продължаваме да коментираме с надеждата да спечелим книгата 🙂 Удоволствието от разговора не е само твое.

 2. Dimitar N. Mitev каза:

  Аз съм фен на Red Hot и ще ми отива наградата! Направо ми я пращай – никой няма да разбере 🙂

 3. stefan.rusev каза:

  с теб сме…Майк

 4. Майк Рам каза:

  Митко, пиши всеки ден по един коментар и може да ти излезе късмета 🙂

 5. Dimitar N. Mitev каза:

  Ами ще опитам, че да видим!? Ти ако спазиш инерцията на туристическата линия може да пиша и по два три :)!

 6. Nadinka каза:

  Еха, намери ли се вече късметлията, който я получава? :))))

 7. Майк Рам каза:

  Още 170 коментара и ще се разбере 🙂

 8. asktisho каза:

  Интересна идея. И много хубава традиция! Като читател, съмишленик и фен на този блог, но най-вече на автора му, пожелавам да не спираш да ни радваш с всички думи, мисли, идеи, които те връхлетяват по Пътя. И без подаръци ще продължавам да чета и да коментирам. Казват, че споделената мъка е половин мъка, а от гледна точка на оптимиста: Споделената радост е двойна радост! Весели празници!

 9. Katya Angelova каза:

  Продължавам да чета и без подаръци, макар и рядко да коментирам. Благодаря за винаги ценната и интересна информация, Майк. Keep going! Весели празници!

 10. nicofree.bg каза:

  Ха, много добра традиция:о)И много хубава награда :о)

 11. Rayn@ каза:

  Привет Майк, и аз рядко коментирам, но те чета с удволоствие. Почти никога не печеля на томболи или тото, но пък реших да видя дали този път няма да е различно.

 12. Pingback: Maths – 1+2+3 … « Rayn@'s Spot

 13. Rayna Tzvetkova каза:

  Ако и след уроците по математика не спечеля, значи не ми е било писано. Уморих се да броя, броя. Хайде давай наградата на някой, та да мирясам. Децата вече са във ваканция, а аз вземам ли вземам уроци по математика.

 14. Майк Рам каза:

  Райна, упоритостта ти е възнаградена. Наградата е твоя! 🙂

 15. Rayna Tzvetkova каза:

  Йееее, йеее, супер! Значи имаше полза от уроците по математика. Много благодаря, Майк. Кога ще е следващият юбилеен подарк? Пожелавам ти още 500 000+ коментара до догодина.

 16. Pingback: Among books « Rayn@'s Spot

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s