Blog Action Day

Днешният ден е наречен Blog Action Day и е посветен на опазването на околната среда. Още преди няколко месеца започна кампанията сред блогърите и много хора (сред които и аз) се втурнаха да се регистрират, сякаш си запазваха място за опера на първия ред. Други пък започнаха още от вчера да пишат по темата, сякаш се състезаваха кой ще се включи пръв.

Аз съм блогър само от няколко месеца и в началото ми се струваше много идейно да участвам във всякакви подобни мероприятия само и само да придобия някаква популярност. Сега, тези масовки все повече и повече ми напомнят за едно време, което си мислех, че е отминало още преди 18 години.

Дълго се колебах дали да участвам или не, но накрая реших, че след като съм се регистрирал, това означава, че съм дал някакво обещание и ще трябва да го изпълня. Още повече, че си имам и повод, свързан с темата на днешния ден. Аз поддържам няколко блога, но реших, че по темата ще пиша само един пост, така че заповядайте в моя блог Спри и помисли!, където можете да прочетете скромното ми мнение за нивото на нашата еко култура. Този пост тук е просто бележка под черта 🙂

Advertisements
Публикувано на Лични, Разни и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

One Response to Blog Action Day

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s