Силата е във възприятието – Tony Robbins със собствен блог

Tony RobbinsГолемият мотиватор и гуру в областта на личностното развитие Tony Robbins от този месец вече има собствен блог, където неговите почитатели могат да намерят ценни съвети, мъдри мисли и много полезна информация напълно безплатно.

Тони Робинс е известен последовател на невро-лингвистичното програмиране (НЛП), но е създал собствена школа в областта на личностното развитие и мотивацията. Изключително талантлив оратор, влагащ много емоция в своите презентации, Робинс никога не оставя своите слушатели безучастни и винаги успява да засегне най-големите ни проблеми, страхове и терзания, скрити дълбоко в душите ни.

Разбира се, има и много противници, обвиняващи го в комерсиалност, но аз мисля, че със стартирането на блога си, той достатъчно красноречиво ги оборва. Надявам се, че ще поддържа това начинание и занапред и ще ни радва с полезни и стойностни материали.

Предлагам ви едно кратко видео (10-ина минути), озаглавено „Проблеми и щастие“ от последната му публикация в блога.

Проблемите са признак на живот, казва той. Тайната не е е решаването на всичките ни проблеми, а по-скоро в това да се научим да ги виждаме като дар – като възможност да научим нещо, да израснем духовно и да дадем нещо на онези, около нас.

В крайна сметка, качеството на нашия живот се определя от това как се справяме с проблемите си. Запомнете: силата е във възприятието. Понякога нашите така наречените „проблеми“ се оказват най-важните благословии в нашия живот.

За тези, които имат повече време и желание, предлагам неговата презентация на конференцията TED (около 20 минути), която също е много вдъхновяваща и въздействаща.

Приятно гледане!

Ако харесвате моите статии или моя стил на писане, ако това, което публикувам, ви е интересно, забавно или пък ви дразни, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Духовност и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Силата е във възприятието – Tony Robbins със собствен блог

  1. rosi каза:

    Мерси за линка!
    Хубав ден желая!

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s