На бира с ПИБ

Блогъри на бира с ПИБСнощи се състоя поредната блогърска среща, организирана от екипа на Първа инвестиционна банка, отговорен за блога на банката и за интернет присъствието й. Радвам се, че бях поканен, не заради бирата (не съм голям любител на тази напитка), колкото за възможността да се видим на живо с голяма част от хората, които „движат“ нашето интернет пространство.

Да, знам, че ще има хора, които ще кажат, че сме се продали на капиталистите за двойка кебапчета, но такива глупави забележки ще ги отмина с мълчание (или направо ще ги изтрия). Аз съм имал проблеми с банката и съм писал за тях, така че не е лесно да ме купиш с чаша бира. Това, което е важно, и което отличава ПИБ от други големи корпорации, е фактът, че те са осъзнали огромното влияние на активните участници в интернет живота (в частност блогърите) и самите те се превърнаха в активен социален играч.

Разбира се, едва ли може лесно да се оцени какво печели банката с това, че се социализира с блогърите, но аз съм сигурен, че полза има, макар и не директна. При това ползата е взаимна. В общуването си с блогърския екип разбрах, че там има хора, които са готови да ни обърнат внимание, при това искрено. Аз няма да ви правя реклама на техните услуги (освен ако не си платят), нито ще ви агитирам да си прехвърлите парите там. За мен, обаче, е важно, че ако имам финансов проблем, знам къде ще намеря отговор. И ще посъветвам всичките си познати, които имат въпрос към банката, да се обърнат към екипа, който списва блога.

Ние всички жадуваме за това някой да ни обръща внимание и да ни изслушва. Блогърите от ПИБ го правят. Това е страшно много!

Не само това, ами ни осигуряват и възможност самите ние, блогърите, да се съберем на живо и да общуваме помежду си. Аз съм много доволен от разговорите си с Oggin, Марио Пешев, Комитата и Явор. Успяхме да си кажем „наздраве!“ с Ива, Пешо и Биляна, Васил, Мишел и Ани, Силвина и Томислав. Не можах да говоря с Joko, а вероятно и ще пропусна да спомена някого, но се надявам да ми простят – просто не познавах всички.

Благодаря на Анелия за поканата и целия й екип за това социално събитие и се надявам, че ще се превърне в една добра традиция.


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Общество и нрави и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

6 Responses to На бира с ПИБ

 1. Божо каза:

  „Да, знам, че ще има хора, които ще кажат, че сме се продали на капиталистите за двойка кебапчета, но такива глупави забележки ще ги отмина“

  Тъй де, никога не бива да се забравя за гарнитурата 😉

  😀

 2. Майк Рам каза:

  @Борис, разбира се! Извинявай за пропуска! 🙂

 3. Pingback: Блогът на Силвина» Блогът на Силвина

 4. morrt каза:

  Двойка кебапчета си звучат като персонална „шведска“ маса, за гладуващия ми организъм. 🙂

 5. cveta каза:

  Това,което пишеш за ПИБ,направо си е реклама.По простата пречина,че ти вярвам/не мога да обясня защо/,бих прибягнала до тяхните услуги.Повече гледни точки т.е.информация никога не е излишна.Благодаря!

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s