Победителят в първия тур на Blog Challenge

Първият тур на блогърското предизвикателство Blog Challenge, организирано от Пламен Петров от блога Blogatstvo.com завърши, като моето скромно участие по темата Луди, луди баби се класира някъде в средата с 22 валидни коментара.

Благодаря на всички, които написаха коментари, харесаха историята на Ани и подкрепиха моето участие в конкурса! Филмът „Annie’s Point“ предизвика голям интерес, така че обещавам, ако го намеря някъде, непременно да ви информирам, а междувременно следете програмата на телевизия Hallmark, където го излъчват от време на време и откъдето го гледах и аз.

Победител в първия кръг на състезанието излезе разказът на Бисер Вълов от блога Отвъд ириса с цели 63 валидни коментара. Честито!

Темата за следващия кръг ще бъде обявена от него, така че ако някой се интересува – следете блога на Бисер и побързайте да се регистрирате, защото в играта участват само първите 12 кандидата.

Идеята за такова „състезание“ много ми харесва. Забавно е и много вдъхновяващо – не само като автор, а и като читател, затова ви препоръчвам да следите развитието на играта. Участниците в първия кръг бяха много готини и се получиха изключително добри произведения. Сигурен съм, че оттук нататък ще става все по-интересно.

Пожелавам успех на всички участници!


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Победителят в първия тур на Blog Challenge

  1. Biser каза:

    Няма ли да се включиш в новия кръг? Все още има едно място. 🙂

  2. Майк Рам каза:

    Това ме изненадва – мислех, че вече съм безвъзвратно закъснял. Благодаря за поканата, но нещо не ми идва вдъхновението за червен пръстен. Трябва още малко да помисля 🙂

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s