Kreativ Blogger и за Сребърната планина

Kreativ BloggerНаградата Kreativ Blogger отново стигна до мен. Този път с нея е удостоен този блог и съм посочен от двама други блогъри – Димитър Н. Митев и Графа.  Макар Графът да го нарича „пак верижка“, надявам се, че хората, които блогърите посочват да продължат играта, не са случайно избрани, колкото да попълнят бройката, а хора, които наистина заслужават званието „креативен блогър“. В този смисъл, се чувствам поласкан, че съм удостоен с това звание и го приемам с огромна благодарност.

Правилата на играта изискват от наградения да посочи 6 неща, които го правят щастлив и да посочи шестима блогъри, които да получат званието „Kreativ Blogger„. Играта вече мина през мен веднъж и бях удостоен с тази титла за блога си Спри и помисли!. Там се намира и моят отговор на поставените изисквания. Цъкнете тук, за да видите продължението на играта.

Бъдете креативни!

Използвам случая да ви напомня, че има награда за автора на 2000-ия коментар в блога (в момента са 1828), а освен това подготвям и други коледни изненади.

Ако харесвате моите статии или моя стил на писане, ако това, което публикувам, ви е интересно, забавно или пък ви дразни, за да си гарантирате, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Лични и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

5 Responses to Kreativ Blogger и за Сребърната планина

 1. Графът каза:

  Разбира се, че не съм Ви избрал случайно, Майк Рам! Нямам навик да „отбивам номера“… 🙂

 2. Случайно може да бъде само шестица от тото-то при положение, че не съм си пуснал фиш 🙂

 3. Сега остава да викнете по някое и друго шиши „Дом Периньон“. Възползвайте се от коледната промоция на „Метро“- предлагат шишето само за 555 лв.! Май без ДДС…

 4. Майк Рам каза:

  Още една референция за Kreativ Blogger – този път от блога за метал новини – един блог, който следя с огромен интерес. Признанието, че пиша по-добри концертни ревюта, казано от един ерудиран блогър с богата музикална култура е невероятно висока оценка за мен и истински ме трогна.

 5. Svuio каза:

  Еми, което си е така, така си е:)

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s