3000-ия коментар падна и Чарли Чаплин отпътува за Пловдив

Чарли Чаплин - Моята автобиографияТези дни се появи повече работа, а във времена на криза човек не може да си позволи лукса да изпусне добри финансови оферти. Това е и единствената причина, поради която изпаднах в „радио-мълчание“. В това време вие, обаче, продължавахте да четете и да коментирате, за което искрено ви благодаря!

Така неусетно се появи и 3000-ия коментар в блога, за който бях обявил поощрителна награда на неговия автор – книгата „Моята автобиография“ на Чарли Чаплин. Щастливият читател е Цвета Костова за коментара си под поста Защо пиша блог?:

Радвам се, че пишеш – за мен е удоволствие да чета не само това, което пишеш ти, а и коментарите към него. Повече гледни точки – по-разширен кръгозор, по-близо до истината.

Много добри думи – просто перфектния коментар за такава награда!

Книгата, разбира се, отпътува веднага за Пловдив, където живее Цвета, и даже е пристигнала успешно. Надявам се да й хареса и да открие интересни неща за себе си в биографията на този велик човек, а на всички вас пожелавам да продължавам да се срещаме на страниците на този блог и да ни бъде приятно!


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Advertisements
Публикувано на Блогове, Книги, Лични и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to 3000-ия коментар падна и Чарли Чаплин отпътува за Пловдив

 1. KrassiAristo каза:

  Здравей Майк, това за радиомълчанието толкова хубаво звучи!В китайския език имало една дума за криза и възможност.Казват, че в периода големи световни икономически кризи се раждат нови технологии и идей.
  Аз вярвам, че българина е просто сътворен да преодолява и оцелява в кризи.Незнам дали си чувал приказката: На зор заман птица става! Книгата на Чарли е страхотна.
  Преди много години я изчетох на един дъх тази прекрасна книга. Помня, кой ми я поиска и така не ми я върна. Благодаря ти,че ми я припомни!
  Хубава и спокойна неделя!

 2. ekaterina каза:

  Книгата е много хубава! Добре че отново я издават.

 3. Макс каза:

  Пожелавам още коментари на този стойностен блог.
  Също и повече изгодни финансови оферти.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s