3000-ия коментар падна и Чарли Чаплин отпътува за Пловдив

Чарли Чаплин - Моята автобиографияТези дни се появи повече работа, а във времена на криза човек не може да си позволи лукса да изпусне добри финансови оферти. Това е и единствената причина, поради която изпаднах в „радио-мълчание“. В това време вие, обаче, продължавахте да четете и да коментирате, за което искрено ви благодаря!

Така неусетно се появи и 3000-ия коментар в блога, за който бях обявил поощрителна награда на неговия автор – книгата „Моята автобиография“ на Чарли Чаплин. Щастливият читател е Цвета Костова за коментара си под поста Защо пиша блог?:

Радвам се, че пишеш – за мен е удоволствие да чета не само това, което пишеш ти, а и коментарите към него. Повече гледни точки – по-разширен кръгозор, по-близо до истината.

Много добри думи – просто перфектния коментар за такава награда!

Книгата, разбира се, отпътува веднага за Пловдив, където живее Цвета, и даже е пристигнала успешно. Надявам се да й хареса и да открие интересни неща за себе си в биографията на този велик човек, а на всички вас пожелавам да продължавам да се срещаме на страниците на този блог и да ни бъде приятно!


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Блогове, Книги, Лични и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to 3000-ия коментар падна и Чарли Чаплин отпътува за Пловдив

 1. KrassiAristo каза:

  Здравей Майк, това за радиомълчанието толкова хубаво звучи!В китайския език имало една дума за криза и възможност.Казват, че в периода големи световни икономически кризи се раждат нови технологии и идей.
  Аз вярвам, че българина е просто сътворен да преодолява и оцелява в кризи.Незнам дали си чувал приказката: На зор заман птица става! Книгата на Чарли е страхотна.
  Преди много години я изчетох на един дъх тази прекрасна книга. Помня, кой ми я поиска и така не ми я върна. Благодаря ти,че ми я припомни!
  Хубава и спокойна неделя!

 2. ekaterina каза:

  Книгата е много хубава! Добре че отново я издават.

 3. Макс каза:

  Пожелавам още коментари на този стойностен блог.
  Също и повече изгодни финансови оферти.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s