Презареждане

Лятото е сезонът на почивките и тъкмо поради това (ако сте били на почивка в последните седмици), може и да не сте забелязали, че през този период не съм писал нищо в блога. За съжаление, не мога да се похваля, че и аз съм бил на почивка, но явно съм навлязъл в период на творчески застой, тъй като в един момент се почувствах претоварен и загубих вдъхновение.

Не знам дали от това, че имах повечко работа (и междувременно направих два семинара по планиране на проекти), или от жегата, която просто стопява силите ми, но музата ми за писане в блога временно ме беше напуснала.

В това, разбира се, няма нищо лошо. Човек наистина има нужда от презареждане от време на време и мисля, че сега беше моят момент за освежаване и пречистване на мислите. Казвам „беше“, защото чувствам, че времето за презареждане вече отминава и съвсем скоро ще се завърна с нови идеи и постове, в които да ги споделя с вас. Ще продължа традиционните рубрики „Петъчна притча“ и „Седмичен блог дайджест„, а може и нещо ново да се появи.

Stay tuned! (както казват в Холивудско 🙂 )


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Лични и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Презареждане

  1. Pingback: Понеделник започва в неделя | Васи ли?!

  2. Пламски каза:

    „Най-тъмно е точно преди зазоряване!“ 😉

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s