Предстоящи събития, които си струва да се посетят

Пиша този пост, за да ви припомня за някои интересни събития, които предстоят да се случат в близкия месец, и за които според мен си заслужава да отделите време и пари, за да ги посетите. Ако пък прецените, че не са във вашите интереси, споделете този пост с познати, колеги или приятели, за които те биха могли да бъдат полезни.

Започвам хронологично:

***

На 07.04.2012 (събота), в Зала 73 – едно много приятно място – ще се проведе семинара „WordPress за стартиращи предприемачи“. Познавам както организаторите от NewBusiness.bg, така и лектора Марио Пешев и мога да ви гарантирам, че това ще бъде изключително полезно събитие за всички, които искат да постигнат ефективно интернет присъствие за своя бизнес с минимални средства. Повече информация за събитието можете да прочетете в публикацията, която написах преди време за него.

***

На 10.04.2012 (вторник), отново в Зала 73 аз ще водя семинар „Методологии за управление на проекти“. Днес всеки работи по проекти – малки или големи – и точно затова познаването и използването на правилната методология е от ключово значение за успеха на вашето начинание. Занимавам се с работа по проекти от много години и смятам, че моят опит и знания могат да бъдат много полезни за всички, които изпълняват някакви проекти. Обичам да споделям онова, което съм научил, и вярвам, че моите семинари могат да ви помогнат да ръководите проектите си много по-успешно.

Специално за предстоящия семинар имам една изненада: първите двама, които заявят желание за участие в него в коментар под този пост, ще получат промо-код за регистрация с 20% отстъпка. Освен това, за всички участници в семинара има специален бонус – възможност да закупят „библията“ на проектното управление – Ръководството PMBOK – издадено на български език, с 30% отстъпка. Найс, а! 🙂

***

На 11.04.2012 (сряда) ще се проведе Вечерна работилница Email Kama Sutra на живо. Това е практически семинар, който разкрива на участниците всички важни аспекти от теорията на имейл маркетинга и им позволява да упражнят важните практически умения за провеждане на успешни имейл маркетинг кампании. Както казва водещият на семинара Борил Богоев, ”Email Kama Sutra на живо” е “умалена” версия на онлайн курса, с практически занимания на живо. Практиката е показала, че имейл маркетинга е най-успешната форма на маркетинг, макар у нас да битува схващането, че всичко това е спам. Истината е, че за да не се възприемат вашите послания като спам, а като полезна информация, която да предизвиква желание за покупка, са нужни знания и умения, които опитни практици като Борил притежават, и са готови да споделят с нас.

***

На 28.04.2012 в НДК ще се проведе семинарът на Ранди Гейдж „Изкуството на мултиплицирането“. Водещият на семинара е истински гуру на мрежовия маркетинг, постигнал забележителни финансови резултати от продажби и открил „тайната“ на успеха – големите пари се правят от добър екип. Аз ще присъствам на семинара с голям интерес и с надеждата, че ще науча поне малко от изкуството да се мултиплицираш, т.е. да създадеш екип по свой образ и подобие. Вижте повече информация в моя пост, посветен на този семинар.

***

На 10.05.2012 в Интер Експо Център ще се проведе CEO Conference 2012 – конференция за собственици и мениджъри в бизнеса. Това е едно доста амбициозно начинание – да даваш акъл на хора с власт, още повече, че голяма част от мениджърите у нас се имат за „родени научени“ – но то си е за тяхна сметка. Умните хора винаги търсят начин да научат нещо повече. Само глупавите си мислят, че знаят всичко. Така че, ако се смятате за умни (или имате такива шефове), със сигурност ще се възползвате от възможността да научите как да управлявате ефективно екипа си, как да продавате успешно по време на криза и как да оптимизирате разходите си, така че да увеличите печалбата си. Лекторите са доказани бизнесмени с голям опит, от които всеки може да научи нещо полезно.

Тук идва още една приятна изненада за вас: благодарение на добрата воля на организаторите, първите двама от вас, които заявят желание за участие в конференцията в коментар под поста, ще получат промо-кодове за регистрация с 25% отстъпка! Ако се регистрирате до 06.04.2012 включително, можете да се възползвате и от по-ниската цена за ранна регистрация. Това определено е добра оферта!

***

Идеята ми с този пост беше не толкова да направя реклама на тези събития, колкото да ви насоча към нещо, което наистина може да ви бъде полезно. В днешно време се водят ежедневно стотици обучения и семинари и човек трудно може да отсее онези, които да истински добри. Надявам се, че с този пост съм ви помогнал да направите своя избор. Признавам, че от моя семинар имам лична облага, но пък мога да ви уверя, че наистина съм добър лектор 🙂

Заповядайте!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

4 Responses to Предстоящи събития, които си струва да се посетят

 1. Майк Рам каза:

  Още една добра новина: всички читатели на този блог, които имат желание да участват в семинара „Email Kama Sutra“, могат да получат 20% отстъпка при регистрация, ако използвате промо-кода „mikeramm“. Освен това, на сайта на фирмата WebfaceConsult (http://webfaceconsult.com/emember/free-home/) можете да видите материалите от един от модулте от онлайн обучението напълно безплатно. Нужно е само да се регистрирате!

 2. Майк Рам каза:

  Същият промо-код – „mikeramm“ – можете да използвате, за да получите и 20% отстъпка от таксата за участие в семинара „Методологии за управление на проекти“, ако се регистрирате от сайта на RammSoft: http://rammsoft.com/bg/contact/

 3. Майк Рам каза:

  И един коментар от организаторите на CEO Conference 2012: „Презетнациите на конференцията няма да са лекции, а дискусии, в коио се надяваме всички с опит и в залата да дават мнения и решения. Направихме го така, точно защото българските мениджъри не приемат чуждо мнение :-)“

 4. Майк Рам каза:

  Важно съобщение! CEO Conference се мести в СТЦ „Интерпред“, зала „София вместо в досега обявеното място Интер Експо Център: http://ceoconference.eu/

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s