Блог на деня в Svejo.net

Svejo.net

Днес The Man on the Silver Mountain има честта да бъде избран за блог на деня в Svejo.net. Това е третият път, в който мой блог е удостоен с тази висока почест. След другия ми личен блог Спри и помисли!, посветен на моите бизнес и предприемачески търсения, и PM Stories – блогът за софтуерно инженерство и управление на проекти, дойде ред и на този блог.

The Man on the Silver Mountain е проект, който тръгна едва ли не случайно. Още в самото начало, когато започнах да пиша блог, реших да е тематичен. Затова Спри и помисли! беше първият ми блог и в него исках да пиша за „важни“ неща. Хубаво, ама скоро се появиха теми, които също ми се виждаха интересни, но не пасваха на неговата тематика. Тогава реших да създам този блог, за да мога в него да пиша за „несериозни“ неща – за музиката, която обичам, за случки от живота, които са ме впечатлили – за всичко онова, което прави един блог наистина личен.

Сега, близо година след като стартира, Silver Mountain е най-популярния ми блог и един от най-популярните в българската блогосфера, според някои класации. Защо се получи така, че този блог, който смятах за „несериозен“, постигна такава популярност – не знам. Сигурно има специалисти, които могат да дадат обяснение. За мен е важно, че това, което пиша, е напълно искрено и всяка дума е плод на моите лични убеждения и вяра. Може би това е нещото, което читателите на един блог ценят най-много, щом идват тук толкова често.

Благодаря на читателите на Svejo.net, които са ме избрали за блог на деня. Надявам се да намерят тук едно интересно място, където да се връщат отново.

Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS хранилка или по имейл.

Публикувано на Разни. Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Блог на деня в Svejo.net

  1. deni4ero каза:

    😀 честито 😀 Има за какво, то, има 🙂

  2. Майк Рам каза:

    Мерси! То май е било вчера, а моят браузър го е кеширал, но няма значение – важното е, че и аз имах своите 15 минути на слава 🙂

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s