Лига на разказвачите – Аватар – Рама

Не съм много добър в разказването на истории, затова и посещавам Лигата на разказвачите – да тренирам. Засега не бележа успех – не знам защо, ала само на това събитие ме тресе яка сценична треска, – но се надявам, че с повечко упражнения, един ден от мен ще излезе истински сладкодумец.

Темата на последната среща на Лигата беше „Аватар“ и след като поразрових малко в Уикипедия, разбрах, че аватари се наричат земните превъплъщения на индийските богове и Рама – моят „личен аватар“ – е един от тях. Стори ми се, че е добра идея да се поровя малко повече за биографията на човека, чието име използвам за свой псевдоним и да го споделя с публиката.

Вижте видеозаписа на моя разказ – може да ви се стори интересен 🙂 А ако се интересувате от Лигата на разказвачите – следете нейната страница във Фейсбук. Там излизат съобщенията за следващите сбирки.


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

 

Публикувано на Думи, Лични, Събития и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Лига на разказвачите – Аватар – Рама

  1. Krassi Aristo каза:

    Много хубава идейя Майк, възхищавам ти се на самообладанието и контрола да успееш да разказваш така прекрасна история на фона на толкова много шум и незаинтересованост. Всички ли ,които са там са членове на клуба на разказвачите, или частично използвате заведението?Темата и идеята са прекрасни и изискват почит и внимание като в храм. Прости ми, но такова е впечатлението от видето. Много хубав, усмихнат и успешен ден!

  2. Майк Рам каза:

    Да, всички посетители в заведението са от Лигата, но е факт, че не проявяват особен интерес към всички разказвачи. Може би причината е в разказвачите, а може би по-голямата част от хората са дошли просто да си пийнат и да си поговорят.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s