Лига на разказвачите – Аватар – Рама

Не съм много добър в разказването на истории, затова и посещавам Лигата на разказвачите – да тренирам. Засега не бележа успех – не знам защо, ала само на това събитие ме тресе яка сценична треска, – но се надявам, че с повечко упражнения, един ден от мен ще излезе истински сладкодумец.

Темата на последната среща на Лигата беше „Аватар“ и след като поразрових малко в Уикипедия, разбрах, че аватари се наричат земните превъплъщения на индийските богове и Рама – моят „личен аватар“ – е един от тях. Стори ми се, че е добра идея да се поровя малко повече за биографията на човека, чието име използвам за свой псевдоним и да го споделя с публиката.

Вижте видеозаписа на моя разказ – може да ви се стори интересен 🙂 А ако се интересувате от Лигата на разказвачите – следете нейната страница във Фейсбук. Там излизат съобщенията за следващите сбирки.


Ако харесвате моите публикации и моята гледна точка, ако това, което публикувам, ви е интересно или забавно, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на този блог чрез RSS фийд или по имейл.

 

Advertisements
Публикувано на Думи, Лични, Събития и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Лига на разказвачите – Аватар – Рама

  1. Krassi Aristo каза:

    Много хубава идейя Майк, възхищавам ти се на самообладанието и контрола да успееш да разказваш така прекрасна история на фона на толкова много шум и незаинтересованост. Всички ли ,които са там са членове на клуба на разказвачите, или частично използвате заведението?Темата и идеята са прекрасни и изискват почит и внимание като в храм. Прости ми, но такова е впечатлението от видето. Много хубав, усмихнат и успешен ден!

  2. Майк Рам каза:

    Да, всички посетители в заведението са от Лигата, но е факт, че не проявяват особен интерес към всички разказвачи. Може би причината е в разказвачите, а може би по-голямата част от хората са дошли просто да си пийнат и да си поговорят.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s