Летящ старт в Интернет маркетинга

Може би вече някои от вас са чули за това уникално събитие, но ако не сте – сега ще ви разкажа за него. Летящ старт в Интернет маркетинга е цялостен и интензивен онлайн курс по Интернет маркетинг, който ще се проведе в рамките на 40 дни от 2 май нататък. Курсът се организира от фирма Webface Consult, зад която стои Борил Богоев – изтъкнат блогър и маркетинг специалист, автор на блога Internet Profits и създател на самото обучение.

Защо курсът е уникален?

Защото е систематизирано онлайн обучение, каквото аз поне не съм виждал реализирано досега в България. Удобството е, че можете да се обучавате от дома или офиса си, като в същото време получавате наситена информация, поднесена със серия от упражнения за осмисляне и затвърждаване на материала. Освен това, авторите предлагат и сесии за въпроси и отговори, в които можете да отправяте конкретни практически въпроси към тях и да получавате адекватни отговори. Всяка седмица програмата е следната:

  • Понеделник: Представяне на нов модул – теория, видеоурок, материали.
  • Вторник: Запознаване с темата, задаване на въпроси и работа по задачите.
  • Сряда: Ден за дискусия и отговори на въпросите, зададени до момента.
  • Четвъртък: Представяне на нов модул – теория, видеоурок, материали.
  • Петък: Запознаване с темата, задаване на въпроси и работа по задачите.
  • Събота: Ден за дискусия и отговори на въпросите, зададени до момента.

Както сами виждате, програмата е наситена и ако наистина искате да научите нещо полезно, ще се наложи и вие да положите съответните усилия и ангажираност.

За кого е предназначен курса?

На практика за всички, които участват активно в интернет. Независимо дали сте блогър, активист в социалните мрежи, дали се занимавате (професионално или не) с поддръжката на уеб сайтове, вие сте в бизнеса, наречен Интернет маркетинг. Ако искате вашите действия да имат много по-голям ефект, ако искате вашето име да стане известно или вашите продукти да се продават повече – този курс е за вас.

Каква е програмата на курса?

Обща програма на курса можете да видите от сайта, а който се интересува от повече подробности, мога да му я изпратя аз или да се обърне към организаторите. Аз лично се интересувам от темите за имейл маркетинг (да не се бърка със спам!), маркетинг в социалните медии, видео маркетинг и онлайн копирайтинг (това е новата ми професия!). Въпреки, че имам натрупан някакъв практически опит в последните години, смятам, че този курс ще ми бъде много полезен заради това, че предлага знанията в систематизиран и подреден стил и придружени с множество упражнения. Ако се питате

Защо да се запиша на този курс?

отговорът е: защото дава полезни практически знания, които веднага можете да приложите в своята дейност и да измерите ефективността от тяхното прилагане. Аз също се занимавам с обучения и съм открил, че най-полезни са тези, които помагат на участника да реши конкретните си практически проблеми. Така хем постигате конкретна и измерима полза от обучението, хем преподадените знания и умения остават завинаги запомнени. Точно затова и курсът „Летящ старт в Интернет маркетинга“ е полезен – защото е практичен.

Колко струва и как става регистрацията?

Тук вече идва най-интересното. Има няколко срока за регистрация, като колкото по-рано се регистрирате за участие, толкова по-евтин ще ви излезе курса. По-специалното за вас е, че като мои читатели имате възможността да ползвате 10% отстъпка от всички цени, ако при регистрация попълните промо-кода MRM001 в съответното поле на регистрационната форма. Така, в крайна сметка цените, на които можете да се запишете за курса „Летящ старт в Интернет маркетинга“, са:

  • до 3 април – 216 лв. с ДДС (печелите 24 лв.)
  • От 4 април до 1 май – 324 лв. с ДДС (печелите 36 лв.)
  • От 2 до 15 май – 432 лв. с ДДС (печелите 48 лв.)

Не забравяйте промо-кода MRM001, който ще ви осигури отстъпката!

Признание: аз също получавам комисиона от всеки участник, който използва моя промо-код. Ако сте решили да се запишете за участие в курса, използвайте промо-кода MRM001 – така печелим всички!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Летящ старт в Интернет маркетинга

  1. Pingback: Летящ старт в Интернет маркетинга | Bulgarian Blog

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s