Нови промоции за участие в онлайн курса „Летящ старт в Интернет маркетинга“!

Преди няколко дни ви представих онлайн курса Летящ старт в Интернет маркетинга, който ще започне да се провежда от 2 май. И макар че първият срок за ранно записване с отстъпка изтече, организаторите от Webface Consult ни предлагат две нови промоции, които съм щастлив да споделя с вас.

Първата се нарича „Тройна печалба“ и се състои в следното: всеки, който регистрира още двама участници освен себе си и извърши плащане в рамките на три дни от регистрацията, получава отстъпка от 30% и за трите регистрации! С други думи, ако убедите още двама колеги или приятели да се запишат заедно с вас на този курс (а това определено си струва!), ще спечелите доста солидна отстъпка в цената.

Как става това?

Необходимо е да отидете на този адрес и в полето „Промо-код“ да запишете „MRM001 TRINITY“ и да добавите своя имейл адрес. Например: „MRM001 TRINITY ivancho@hotmail.com“. Важно е за трите регистрации в полето „Промо-код“ да цитирате само един имейл адрес, за да могат да се идентифицират тройките, но в полето „Имейл“ всеки участник трябва да напише собствения си имейл адрес.

Базовата цена на курса за едни човек в момента е 360 лева, което за трима участници прави 1080 лева с ДДС. Ползвайки отстъпката от 30%, общата цена ще ви излезе 756 лева с ДДС, което ви спестява цели 324 лева. Струва си, нали!

Ако не можете да организирате други участници, а желаете да участвате в курса, посетете този линк и въведете в полето „Промо-код“ кода „MRM001“. Той ще ви осигури 10% отстъпка, като до 1-ви май цената ще бъде 324 лева с ДДС, а след това – 432 лева.

Повече информация за курса можете да прочетете в моя предишен пост, а трябва да ви информирам, че от закупените от вас участия в курса, аз също получавам комисиона от организаторите. Смятам, че това е честна сделка и вярвам, че участието в курса ще бъде полезно за вас.

Втората промоция е възможност да спечелите 40% отстъпка, ако се регистрирате и платите в рамките на един ден. Този ден ще се случи в рамките на тази или следващата седмица и ще го обявя рано сутринта в блога си заедно с точните детайли на промоцията. Който действа бързо, ще спечели. Следете блога за обявата!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s