Е-Право – онлайн курс за правна защита на вашия бизнес

Знаете ли защо се възхищавам на обученията на фирма Webface Consult и на нейния лидер – Борил Богоев? Те не само са невероятно добри професионалисти в това, което правят, но и са открили най-доброя начин да го представят пред своята аудитория. Докато на запад от десетилетия процъфтява бизнеса с дистанционните обучения, то у нас той тепърва прохожда и то благодарение на такива пионери като Борил и неговия екип.

Преди време той направи много успешните курсове „Летящ старт в интернет маркетинга“ и „Имейл Кама Сутра„, а днес ни предлага още една серия изключително полезни знания – курсът Е-Право, посветен на правната защита на нашия бизнес онлайн.

Това е един онлайн курс, състоящ се от един въвеждащ и девет специализирани модула, които засягат важни теми за стартиращия бизнес като:

  • Електронни документи и електронни подписи
  • Онлайн договори
  • Търговски съобщения и спам
  • Интелектуална собственост
  • Защита на личните данни в Интернет

Знам, че у нас има многознайковци, които отново ще кажат, че всичко това си го знаят, но аз мисля, че е много по-добре човек да има предварителна подготовка по тези теми да се предпази от евентуални грешки и пропуски, отколкото след това да се разправя с адвокати и съдебни дела. Загубите ви биха били неизмерими.

Аз вече съм участвал в предишните курсове и мога с чиста съвест да заявя, че са ми били страшно полезни. Особено курса „Имейл Кама Сутра“, който посетих точно преди да започна няколко свои имейл кампании. Тогава разбрах точно как да оформя съобщенията, какъв стил и език да използвам, как да настроя софтуера за разпращане на съобщенията, така че да бъдат приети от получателите като нещо интересно, а не да бъдат отхвърлени като спам.

Радвам се, че вече и у нас се появяват такива онлайн обучения, които дават свободата да участваш когато можеш, от всяка точка на света, която е включена в световната мрежа и на една изключително добра цена. При това обучение няма значение дали си в София, в Каспичан или в Зимбабве – всеки може да се възползва от него. Не можеш да се оплачеш, че актуалните събития и знания не идват в твоя град – те са на една ръка разстояние – само трябва да положиш малко усилие и да се протегнеш към него.

Затова, за тези мои читатели, които имат желание да научат нещо важно и полезно, организаторите предлагат специална оферта: ако въведете промо-кода „MIKERAMM“ във формата за регистрация, ще получите 10% отстъпка от таксата за участие. Заслужава си!

Курсът започва на 05.11.2012 г., а регистрации се приемат до предишния ден. Не го пропускайте!


Ако харесвате публикациите в този блог, ако неговото съдържание ви е интересно или забавно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо важно, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS фийд или по имейл.

Публикувано на Събития и тагнато, , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Е-Право – онлайн курс за правна защита на вашия бизнес

  1. Виктория каза:

    Много силен семинар. Поздравления!

Споделете вашето мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s